Uw gebit is onze zorg

Balsam Mondzorg is een tandartspraktijk in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in alle standaard tandartsbehandelingen zoals periodieke controles, wortelkanaalbehandelingen, orthodontie en nog veel meer. Bent u op zoek naar een betrouwbare tandarts en/of orthodontist? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Onze vestiging aan de Goeverneurlaan 629 hebben wij eind 2020 overgenomen en hebben we voorzien van de nieuwste apparatuur. 

Prettige en professionele tandheelkundige zorg is bij ons de kern van het bedrijf. Wij zullen de meest geavanceerde technieken gebruiken voor uw gebit.  

Met de moderne apparatuur en onze jarenlange ervaring als tandarts en orthodontist zorgen wij ervoor dat u de beste zorg krijgt voor een mooie glimlach

Onze beloften

  • Uw (mond)gezondheid en tevredenheid staan altijd voorop.
  • Onze hele organisatie streeft naar behandelingen met de hoogste kwaliteit, voor uw tevredenheid.
  • U wordt door een enthousiast en vakdeskundig team van tand-professionals geholpen.
  • U wordt geholpen in een hygiënische behandelkamer met de meest geavanceerde apparatuur.
  • Onze medewerkers zijn allemaal gediplomeerd en houden hun kennis en kunde up-to-date door nascholing.

Kwaliteit

Een goede mondgezondheid begint met kwaliteit en daarom wordt u bij Balsam enkel behandeld door een medewerker die gediplomeerd is in de tandheelkundige zorg. Al onze medewerkers volgen regelmatig bij- en nascholingstrajecten zodat zij u met actuele vakkennis de beste tandheelkundige zorg kunnen bieden. Wij zorgen er regelmatig voor dat wij de nieuwste apparatuur hebben om uw ervaring nog prettiger te maken! Kwaliteit staat voorop bij Balsam Mondzorg!